اگر پمپ صنعتی شما با ایراد مواجه شده است همین حالا با کارشناسان شرکت آبروان تماس بگیرید.
با توجه به اطلاعات فوق، قیمت اولیه مواد پلیمری برای ساخت قطعات پمپ ها و همچنین قیمت قطعات ریخته گری با استفاده از آلیاژهای مهندسی به طور غیر مستقیم در قیمت پمپ پلیمری تاثیر خواهند داشت.
پمپ اسید و محلول های خورنده چه انواعی دارد؟ انوع پمپ اسید
قیمت پمپ پلیمری با توجه به همین عوامل تعیین می شود در قسمت های بعدی با انواع کاربردهای انواع پمپ های پلیمری و ضرورت آن در صنایع بیشتر آشنا خواهیم شد.
در ابتدای کار این سوال برای شما پیش خواهد که پمپ پلیمری چیست؟ به پمپهایی که به منظور پمپاژ انواع حلالها، سیالات شیمیایی، اسیدها، بازها و… مورد استفاده قرار میگیرند، پمپ بدون آب بندی و یا پلیمری هستند.
مقاومت حرارتی، تنسایل و مقاومت کششی، اشتعال پذیری، دمای ذوب و افزایش طول تحت دما تنها چندی از کمیت های فیزیکی هستند که تحت تاثیر ترکیبات شیمیایی نوع پلیمر بکار رفته در تولید اجزای پمپ پلیمری قرار دارند. در جدول زیر بصورت کامل به مقایسه قابلیت ها و مشخصات مکانیکی و شیمیایی ترکیبات فلوئور دار پمپ پلیمری می پردازیم.
تمام این تجهیزات از پلیمرهای مقاوم در برابر اسیدها و قلیاها ساخته شده است. قیمت پمپ پلیمری متفاوت بوده و کاربرد آن به نوع ماده شیمیایی بستگی دارد. مهمترین کاربردهای انواع پمپ پلیمری عبارتند از:
کرمان موتور اتومبیل اقتصادی خود را دوباره پیش فروش می کند
پمپهای پلیمری همانند پمپ وکیوم و انواع پمپهای دیگر میتوان از ویژگیها و مزیتهای متعددی برخوردار باشد و در صنایع و مشاغل مختلفی به کار برود.
شب آمیتیس تراول پیوان آهن ملل اصفهان لحظه آخر بیتکسینو صرافی ارز دیجیتال تبدیل بیسان گشت سفریار چوپکس سفر هالیدی بروکر فارکسیو بست ماس کرمان موتور ایران هتل آنلاین آریاک سفر ابر آسیاتک بانی چاپ راز آسمان پایتخت ژیوار لپتاپیفای لیلیپوت گروه صنعتی بستانچی
بیشتر بدانید: در کنار این اجزا، هیدروموتور و نسخههای پیشرفته آن، از جمله هیدروموتور پیستونی، هیدروموتور اوربیتالی و هیدروموتور اینترموت نقش برجستهای در انتقال قدرت ایفا میکنند.
هنگام انتخاب پمپهای ضداسید باید چند عامل را در نظر گرفت. به عنوان مثال باید مشخص باشد که مواد انتقالی در صنایع از چه نوعی هستند و این پمپ قرار است برای کدام صنایع به کار رود.
در کنار تمامی مزیتهای گفته شده، پمپهای پلیمری میتوانند معایب و ایرادتی نیز داشته باشند که مهمترین آنها شامل مواردی همچون عدم کار کردن بدون سیال، داشتن هد پایین، عملکرد نامناسب در برابر گرما و فشار، عدم کاربرد برای انتقال سیالات ویسکوز پمپ پلیمری و امکان ایجاد تغییر در ساختار فیزیکی سیالات قابل انتقال اشاره کرد.
پمپهای پلیمری میتوانند بر اساس فاکتورهای مختلفی تقسیمبندی شوند اما مهمترین فاکتور برای تقسیمبندی آنها نوع سیالاتی است که انتقال داده میشوند و بر این اساس پمپ پلیمری میتواند به دو دسته اصلی پمپهای مگنتی و شفت دار تقسیم شوند.